Aankoop

Van uw Bedrijfspand of Woning
Doet u met Zinger Vastgoed!

Het kopen van onroerend goed brengt gezonde spanning met zich mee. Altijd leuk, even kijken op Funda.nl, Jaap.nl, Huislijn.nl of Zingervastgoed.nl naar het huidige aanbod. Maar goed, wat komt er allemaal kijken bij het aankopen van onroerend goed?

Zinger Vastgoed gaat samen met u een traject opstarten om u optimaal te kunnen begeleiden in dit proces. Wij denken met u mee over de vraag welk huis bij u past. Zoekt u een tussenwoning of een vrijstaande woning?
Zinger Vastgoed probeert met ervaring en kennis u op de juiste manier van dienst te kunnen zijn.
Aankoop
Het pand en uw wensen staan centraal
Tijdens het eerste persoonlijke gesprek zullen wij met u alle wensen en voorwaarden doornemen. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om te weten: ‘hoe ziet uw droomobject eruit’?
De bezichtigingen
Heeft u een mooi huis of bedrijfspand gevonden? Wij gaan graag met u mee naar de bezichtiging. Wij zullen voorafgaand aan de bezichtiging een analyse uitvoeren om zo goed mogelijk geïnformeerd te zijn.
De onderhandelingen
Wij voeren voor u de onderhandelingen met de verkopende partij. Hierbij zullen wij u adviseren omtrent de bouwtechnische keuring, taxatie en vraagprijs.
De concept koopakte
De controle en bespreking van de koopakte en notarisstukken behoren hierbij tot dit proces. Wij zullen voor u alle documenten zorgvuldig doornemen en adviseren u daar waar nodig. Daarnaast gaan wij met u mee naar de eindinspectie en het transport ter ondersteuning.
De service
U heeft net een huis of bedrijfspand gekocht maar heeft toch nog wat vragen? Zinger Vastgoed blijft beschikbaar om u te voorzien van advies.

Wat kan Zinger Vastgoed voor u betekenen?

Contactgegevens

  Ik ga akkoord met het privacybeleid.

  Contactgegevens

  Telefoon +31 (0)6 1008 2353

  WhatsApp +31 (0)6 1008 2353

  E-mail info@zingervastgoed.nl

  Adres

  Postadres: Wilhelminastraat 8 / 9431 BB / Westerbork

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

  Wilt u op een ander tijdstip?

  Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

  KvK nummer: 84163291

  Zinger vastgoed
  Zinger vastgoed5 dagen geleden
  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄! Vrijstaande woning aan de rand van Schoonoord! 🏡

  📍 Tramstraat 69a - Schoonoord
  Gebouwd in 2017 | volledig geïsoleerd | voorzien van kunststofkozijnen | woonoppervlakte ca. 107m² | gelegen aan de rand van het dorp | energielabel A | perceeloppervlakte ca. 663m²

  ➡ Meer informatie: https://bit.ly/Tramstraat-69a
  ℹ Bezichtiging aanvragen? Stuur een mail naar info@zingervastgoed.nl.
  Zinger vastgoed

  Zinger Vastgoed

  Het makelaarskantoor in de gemeente Midden Drenthe dat u graag helpt bij aankoop, verhuur, verkoop van bedrijfspanden of woningen. Kunnen wij eens een keertje koffie drinken?

  Share This