Aankoop

Van uw Bedrijfspand of Woning
Doet u met Zinger Vastgoed!

Het kopen van onroerend goed brengt gezonde spanning met zich mee. Altijd leuk, even kijken op Funda.nl, Jaap.nl, Huislijn.nl of Zingervastgoed.nl naar het huidige aanbod. Maar goed, wat komt er allemaal kijken bij het aankopen van onroerend goed?

Zinger Vastgoed gaat samen met u een traject opstarten om u optimaal te kunnen begeleiden in dit proces. Wij denken met u mee over de vraag welk huis bij u past. Zoekt u een tussenwoning of een vrijstaande woning?
Zinger Vastgoed probeert met ervaring en kennis u op de juiste manier van dienst te kunnen zijn.
Aankoop
Het pand en uw wensen staan centraal
Tijdens het eerste persoonlijke gesprek zullen wij met u alle wensen en voorwaarden doornemen. Hierbij is het natuurlijk belangrijk om te weten: β€˜hoe ziet uw droomobject eruit’?
De bezichtigingen
Heeft u een mooi huis of bedrijfspand gevonden? Wij gaan graag met u mee naar de bezichtiging. Wij zullen voorafgaand aan de bezichtiging een analyse uitvoeren om zo goed mogelijk geΓ―nformeerd te zijn.
De onderhandelingen
Wij voeren voor u de onderhandelingen met de verkopende partij. Hierbij zullen wij u adviseren omtrent de bouwtechnische keuring, taxatie en vraagprijs.
De concept koopakte
De controle en bespreking van de koopakte en notarisstukken behoren hierbij tot dit proces. Wij zullen voor u alle documenten zorgvuldig doornemen en adviseren u daar waar nodig. Daarnaast gaan wij met u mee naar de eindinspectie en het transport ter ondersteuning.
De service
U heeft net een huis of bedrijfspand gekocht maar heeft toch nog wat vragen? Zinger Vastgoed blijft beschikbaar om u te voorzien van advies.

Wat kanΒ Zinger Vastgoed voor u betekenen?

Contactgegevens

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Contactgegevens

Telefoon +31 (0)6 1008 2353

WhatsApp +31 (0)6 1008 2353

E-mail info@zingervastgoed.nl

Adres

Bezoekadres: Oosteinde 8A / Westerbork

Postadres: Wilhelminastraat 8 / 9431 BB / Westerbork

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Wilt u op een ander tijdstip?

Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

Zinger vastgoed

Voor woningen van dorp tot stad, van nieuwbouwprojecten tot bedrijfsonroerend goed, van villa tot penthouse. Voor ondernemers met vragen over bedrijfsonroerend goed. Voor woningzoekers die hun droom willen verwezenlijken... - Zinger Vastgoed
Zinger vastgoed
Zinger vastgoed
π—‘π—Άπ—²π˜‚π˜„ 𝗢𝗻 𝗱𝗲 π˜ƒπ—²π—Ώπ—΅π˜‚π˜‚π—Ώ ⬇

βœ… Per begin januari 2021 beschikbaar
🏒 Dambroeken 6 - Beilen
β„Ή Hoogwaardige bedrijfsruimte op een A-locatie in het midden van Drenthe aan de autosnelweg A28 (Zwolle - Groningen)

π˜‰π˜¦π˜―π˜ͺ𝘦𝘢𝘸π˜₯? π˜’π˜­π˜ͺ𝘬 𝘰𝘱 π˜₯𝘦 𝘒𝘧𝘣𝘦𝘦𝘭π˜₯π˜ͺ𝘯𝘨 ‡

Zinger Vastgoed

Het makelaarskantoor in de gemeente Midden Drenthe dat u graag helpt bij aankoop, verhuur, verkoop van bedrijfspanden of woningen. Kunnen wij eens een keertje koffie drinken?

Social media

Share This