Wanneer is het beste moment om mijn woning te koop te zetten? En waarom? Dit zijn vragen die jouw als woningbezitter bezig houden. Ons antwoord is dan ook heel makkelijk; de timing is ontzettend belangrijk. Het voorjaar biedt verschillende voordelen voor de verkoop van jouw woning en die voordelen laten wij je graag zien. 

Unieke woningpresentatie

Bij het fotograferen van jouw woning is het licht enorm belangrijk. Wanneer het beter weer begint te worden, zal de zon zich ook vaker laten zien en dit resulteert in een fijne lichtinval in huis. Hierdoor komen alle ruimtes licht & fris op de foto’s te staan. 

De buitenruimtes, zoals jouw tuin of een balkon, komen in het voorjaar beter naar voren door de zonnestralen en de planten die in bloei staan. Wij zijn erg trots op alle afgeronde woningpresentaties. Ben jij benieuwd hoe wij jouw woning kunnen presenteren? 

Bezichtigingen

Een unieke woningpresentatie, bestaande uit foto’s, videorondleiding, 360-gradenfotografie en een dronevideo, zorgt ook voor meer potentiële kopers die meteen een bezichtiging willen inplannen. Daarnaast zijn er in het voorjaar ook vaak meer mensen die zin hebben in iets nieuws. Misschien wel in een leuke twee-onder-een-kapwoning op loopafstand van het centrum, of een vrijstaande woning met uitzicht over de Es van Westerbork? Je woning verkopen in het voorjaar zorgt dus voor meer animo. 

Indruk van de woning

De presentatie van jouw woning is stap een goede eerste stap, maar zit je met de styling in de knoop? Dan hebben wij een styliste (Judith Spaaij Styling) die jou daar bij kan helpen. Daarnaast zullen de dagen langer worden, wat het inplannen van bezichtigingen ook gemakkelijker maakt. Er zal veel licht in de woning zijn en de tuin staat in bloei. Wat wil je nog meer! 

Heb jij verkoopplannen of wil je graag met ons het gesprek aangaan wat voor jou de beste optie is? Neem dan contact met ons op! Wij laten je graag de mogelijkheden zien. 

Share This