Bedrijfsonroerendgoed Te huur

Sorteer optie
 • Plaatsingsdatum
 • Prijs
 • Aanbevolen
 • Woonoppervlakte
 • Inhoud
Grid
List

Hekstraat 34 - Beilen

Hekstraat 34, Drenthe

1960Bedroom(s)
1Bathroom(s)
3Picture(s)
Nette winkelruimte in centrum van Beilen te huur. Op zichtlocatie en fraaie locatie van het centrum van Beilen winkel/kantoorpand van circa 120 m² groot. De ruimte is voorzien van een glaspui en heeft front-breedte van ca.8 meter en is ca. 13 meter diep.In de directe omgeving van: Albert Heijn, Scapino & het gemeentehuis.
€895 Per maand

De Noesten 32 - Westerbork

De Noesten, Drenthe

2000Bedroom(s)
14Picture(s)
1,312
Op A-locatie gelegen bedrijfsruimte op bedrijventerrein de Noesten te Westerbork, gemeente Midden-Drenthe.Per direct is deze nette bedrijfsruimte te huur. Het totale perceeloppervlakte is 1312 m², waarvan circa 320 m² opslag en de overige ruimte bestaat uit een showroom, kantine/kantoor, berging en toiletvoorzieningen.
€1.500 Per maand

Hoofdstraat 55 - Westerbork

Hoofdstraat 55, Westerbork, Drenthe

1Bathroom(s)
14Picture(s)
Op A-locatie gelegen winkelruimte met keuken, toilet, zolder en grote berging. Het totaal heeft een oppervlakte van ca. 270m² waarvan het grotendeels bestaat uit 1 ruimte. Het pand heeft een zijdeur voor huurders en een schuifdeur aan de voorkant met grote glazen pui (ca. 3,8m breed). Daarnaast beschikt het bedrijfspand over krachtstroom. Het object is gelegen aan de Hoofdstraat van Westerbork.
€1.500 Per maand

Sliemkampen 3/5 - De Noesten

Sliemkampen, Westerbork, Drenthe

1989Bedroom(s)
15Picture(s)
Op A-locatie gelegen bedrijfsruimte met veel mogelijkheden.Per direct is deze nette bedrijfsruimte te huur. De totale oppervlakte is 300 m², waarvan 150 m² opslag en de overige ruimte bestaat uit een showroom, kantine/kantoor, berging en toiletvoorzieningen.Het geheel is volledig en op redelijk afwerkingsniveau uitgevoerd en o.a.
Prijs op aanvraag

De Noesten 5 A/B - Westerbork

De Noesten 5AB, Westerbork, Drenthe

1980Bedroom(s)
11Picture(s)
Deze bedrijfsruimte is gelegen op bedrijven terrein de Noesten te Westerbork.De ruimte is ideaal voor een startende zzp-er of voor opslag-overslag van materialen.Het geheel is ook tijdelijk te huur.De bedrijfsruimte is voorzien van:Toiletvoldoende 220 en 380 aansluitingenUiteraard maakt Zinger Vastgoed graag een afspraak met u voor een bezichtiging van het object.
Prijs op aanvraag
  5 Gevonden objectenPer pagina

  Wat kan Zinger Vastgoed voor u betekenen?

  Help mij! ik zoek bedrijfsonroerendgoed

  “Bent u op zoek naar iets specifieks? Een bedrijfspand met kantoorruimte en…? Een winkelpand met voldoende parkeerruimte? Laat dan uw gegevens achter en Zinger Vastgoed helpt u mee zoeken. Kunt u bij het achterlaten van de gegevens zo specifiek mogelijk zijn? Wij zullen onze uiterste best doen om u te kunnen matchen aan een potentieel object!”

  Ik ga akkoord met het privacybeleid.

  Zinger Vastgoed

  Telefoon
  +31 (0)6 1008 2353

  WhatsApp
  +31 (0)6 1008 2353

  E-mail
  info@zingervastgoed.nl

  Adres
  Bezoekadres: Oosteinde 8A / Westerbork

  Postadres: Wilhelminastraat 8
  Postcode/plaats: 9431 BB / Westerbork

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

  Wilt u op een ander tijdstip?

  Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

  Share This