Bedrijfsonroerendgoed Te huur

Sorteer optie
 • Plaatsingsdatum
 • Prijs
 • Featured
 • Woonoppervlakte
 • Inhoud
Grid
List

Hoofdstraat 55 - Westerbork

55, Westerbork, Drenthe, 9431 AC

1Bathroom(s)
14Picture(s)
Op A-locatie gelegen winkelruimte met keuken, toilet, zolder en grote berging. Het totaal heeft een oppervlakte van ca. 250m² waarvan het grotendeels bestaat uit 1 ruimte. Het pand heeft een zijdeur voor huurders en een schuifdeur aan de voorkant met grote glazen pui (ca. 3,8m breed). Daarnaast beschikt het bedrijfspand over krachtstroom. Het object is gelegen aan de Hoofdstraat van Westerbork.
Prijs op aanvraag

De Noesten 54 - Westerbork

Midden- Drenthe, Drenthe

1996Bedroom(s)
3Picture(s)
837
Net bedrijfspand met vloerverwarmingCentraal op bedrijventerrein de Noesten te Westerbork, nabij de N381 ligt deze royale bedrijfshal met afsluitbaar buitenterreinDe hal is gebouwd in 1996.De totale oppervlakte bedraagt circa 800 m², waarvan 475 m² bedrijfsruimte en 25 m² kantine, toilet ruimte.Het object is volledig en op redelijk afwerkingsniveau uitgevoerd en o.a.
Prijs op aanvraag

Sliemkampen 3/5 - De Noesten

Sliemkampen, Westerbork, Drenthe

1989Bedroom(s)
15Picture(s)
Op A-locatie gelegen bedrijfsruimte met veel mogelijkheden.Per direct is deze nette bedrijfsruimte te huur. De totale oppervlakte is 300 m², waarvan 150 m² opslag en de overige ruimte bestaat uit een showroom, kantine/kantoor, berging en toiletvoorzieningen.Het geheel is volledig en op redelijk afwerkingsniveau uitgevoerd en o.a.
Prijs op aanvraag

Opslagruimte - Midden Drenthe

Midden- Drenthe, Drenthe

1Picture(s)
Opslagruimte in de gemeente Midden- Drenthe.Wij beschikken over opslagruimte in de gemeente Midden- Drenthe. Afhankelijk van de gewenste grootte hebben wij deze ruimte beschikbaar in :Elp, Westerbork en Beilen.
Prijs op aanvraag

De Noesten 5 A/B - Westerbork

De Noesten 5AB, Westerbork, Drenthe

1980Bedroom(s)
11Picture(s)
Deze bedrijfsruimte is gelegen op bedrijven terrein de Noesten te Westerbork.De ruimte is ideaal voor een startende zzp-er of voor opslag-overslag van materialen.Het geheel is ook tijdelijk te huur.De bedrijfsruimte is voorzien van:Toiletvoldoende 220 en 380 aansluitingenUiteraard maakt Zinger Vastgoed graag een afspraak met u voor een bezichtiging van het object.
Prijs op aanvraag
  5 Gevonden objectenPer pagina

  Wat kan Zinger Vastgoed voor u betekenen?

  Help mij! ik zoek bedrijfsonroerendgoed

  “Bent u op zoek naar iets specifieks? Een bedrijfspand met kantoorruimte en…? Een winkelpand met voldoende parkeerruimte? Laat dan uw gegevens achter en Zinger Vastgoed helpt u mee zoeken. Kunt u bij het achterlaten van de gegevens zo specifiek mogelijk zijn? Wij zullen onze uiterste best doen om u te kunnen matchen aan een potentieel object!”

  Ik ga akkoord met het privacybeleid.

  Zinger Vastgoed

  Telefoon
  +31 (0)6 1008 2353

  WhatsApp
  +31 (0)6 1008 2353

  E-mail
  info@zingervastgoed.nl

  Adres
  Bezoekadres: Oosteinde 8A / Westerbork

  Postadres: Wilhelminastraat 8
  Postcode/plaats: 9431 BB / Westerbork

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

  Wilt u op een ander tijdstip?

  Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

  Share This