Drents wonen

Doet u met Zinger Vastgoed!
‘Een provincie, twaalf gemeenten, drie natuurgebieden en veel bezienswaardigheden. Dat is nou Drenthe’. De gemiddelde beoordeling over de provincie Drenthe is een 7,9 waar wij hartstikke trots op zijn. Graag vertellen wij u iets meer over het ‘Drents wonen met Zinger Vastgoed’.
In het brinkdorp Westerbork is ons kantoor gevestigd aan de Oosteinde 8A. Van oudsher is Westerbork een dorp dat wordt geassocieerd met gezelligheid, vriendelijkheid en ‘ons-kent-ons’-mentaliteit. In dit mooie dorp hebben wij een aantal woningen die u kunt vinden bij het volledige aanbod.

Wij willen met ons ‘Drents wonen’ een nuchtere, persoonlijke en proactieve houding creëren waarin zowel aan- als verkopende partijen op nummer 1 staan. Dit doen wij door u tijdens het eerste gesprek het woord te laten doen. U wilt graag een huis of bedrijfspand aan- of verkopen en u weet wat er speelt. Tijdens dit oriënterende gesprek wordt er nog niet gesproken over courtage, verkoopprijs of werkwijze. Uw verhaal staat voorop. Bij een tweede gesprek komen de werkwijze, behandelwijze en de vraagprijs aan bod. Samen zal er een traject worden uitgestippeld hoe uw object het beste aan de markt getoond kan worden. Vanzelfsprekend zorgt Zinger Vastgoed voor de verschillende mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een bord in de tuin, vermelding op Funda.nl, Jaap.nl, Huislijn.nl & zingervastgoed.nl. Daarnaast wordt samen met onze huisfotograaf een reportage gemaakt met een afsluitende online rondleiding die wij ook wel de ‘rondleiding op zaterdag’ noemen.

Drie natuurgebieden

Westerbork, te midden van drie natuurgebieden.

Veel bezienswaardigheden

Veel bezienswaardigheden in de omgeving.

Westerbork leeft!

In Westerbork is altijd wat te doen.

Wat kan Zinger Vastgoed voor u betekenen?

Neem contact op

Contactgegevens

  Ik ga akkoord met het privacybeleid.

  Contactgegevens

  Telefoon +31 (0)6 1008 2353

  WhatsApp +31 (0)6 1008 2353

  E-mail info@zingervastgoed.nl

  Adres

  Postadres: Wilhelminastraat 8 / 9431 BB / Westerbork

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

  Wilt u op een ander tijdstip?

  Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

  KvK nummer: 84163291

  Zinger vastgoed
  Zinger vastgoed2 days ago
  👀🏡 - Zaterdag 1 april is het weer Open Huizen Dag. Eén van de deelnemende woningen is de Steffensberg 23 in Westerbork.

  Deze volledig geïsoleerde vrijstaande woning is gebouwd in 1986, gelegen op een perceel van ca. 434m² en beschikt over drie slaapkamers.

  Ben je benieuwd en wil je de woning bekijken 😄? Dan ben je welkom tussen 11.00 & 15.00 uur. De verkopers heten je van harte welkom aan de Steffensberg 23👍🏻.

  Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op via 06-10082353 of info@zingervastgoed.nl.

  Zinger Vastgoed

  Het makelaarskantoor in de gemeente Midden Drenthe dat u graag helpt bij aankoop, verhuur, verkoop van bedrijfspanden of woningen. Kunnen wij eens een keertje koffie drinken?

  Share This