Nieuwsbulletin

Relevant nieuws over Bedrijfspanden en/of Woningen
Zinger Vastgoed informeert!
Zinger Vastgoed informeert u graag over de stand van zaken op de vastgoed- en woningmarkt in Nederland.
Door een aantal nieuwsbulletins hopen wij dat u de antwoorden vindt op uw vragen. Wij streven ernaar om minimaal 1 keer per week de nieuwsberichten te verversen met nieuwe berichten.
Mocht u andere vragen hebben die niet beantwoord kunnen worden door de nieuwsbulletins, neem dan contact met ons op!

Nieuwsbulletin

Nieuwsonderwerpen
Open Huizen Dag tips
Liefde op het eerste……huis!

Hoe zorg je als verkoper dat kijkers tijdens de Open Huizen Dag verliefd worden op jouw oude huis? Je krijgt maar één kans om een (goede) eerste indruk te maken.

Zeven handige tips:

1- Geef je huis een goede opruimbeurt

Rondslingerende schoenen, stapels ongeopende post, vieze vaat, maar ook de stofzuiger die eigenlijk de gangkast thuishoort, de strijkplank die uitgeklapt in de slaapkamer staat; zet alles terug op de plek waar het eigenlijk hoort. En maak schoon; vergeet niet de ramen te lappen.

2 – Maak tijd voor kleine klusjes!

Een nieuw lampje in de slaapkamer, een losliggend plintje vastplakken, de lekkende kraan repareren, de scharnieren van de piepende buitendeur smeren, een stukje los behang vastplakken. Trek een middag uit om al deze kleine klusjes te doen. It’s all in the details.

3 – Zorg voor zo veel mogelijk slaapkamers

Slaapkamers verkopen. Dus heb jij een slaapkamer als werkkamer ingericht? Sjouw het bureau eruit en zet er een logeerbed neer. Dan kan een koper ook beter de grootte inschatten.

4 – Maak de badkamer en het toilet grondig schoon

Berg halflege flessen shampoo en douchegel, een losse rol toiletpapier, haarborstels en medicijnen op. Maak ook voegen en kitranden zo goed mogelijk schoon. Ziet het douchegordijn er niet meer zo mooi uit? Haal voor een paar euro een nieuwe.

5 – Maak het zo onpersoonlijk mogelijk (denk: hotelkamer)
Misschien wel het minst leuke klusje: haal familiefoto’s weg en berg persoonlijke spulletjes op. Vergeet niet de bedden op te maken en verf desnoods  die drie gifgroene muren wit. Sommige kopers vinden het lastig om hier ‘doorheen’ te kijken.

6 – Vergeet de tuin of het balkon niet!

Haal het onkruid tussen de tegels weg, veeg losse bladeren op, gooi de tuinstoel waar je doorheen gezakt bent weg, hang het tuinhekje recht en zet een paar mooie potten met planten neer.

7 – Benadruk de pluspunten
Heb je een prachtige grote keukentafel waar je prima met de hele familie kunt zetten? Laat ‘m opvallen en zet er een grote bos bloemen op.

 

Ben je klaar voor de bezoekers? Zet voor de zekerheid nog een pot verse koffie en als je geen tijd hebt om een appeltaart te bakken, zet dan gewoon een kant-en-klare uit de supermarkt in een iets verwarmde oven. Ruikt net zo lekker. Succes!

 

Wwft
De Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) 

Als makelaarskantoor moeten wij de identiteit van onze eigen klanten en de wederpartij vaststellen en verifiëren.
Bij een (ver)kooptransactie moeten dus zowel de koper(s) als de verkoper(s) zich identificeren. Ook voor taxaties geldt dat wij meldingsplichtig zijn, dus wij zullen u verzoeken zich te identificeren. Bedrijven dienen tevens een geldig (recent) uittreksel van de Kamer van Koophandel te kunnen overleggen. Als “toekomstige” koper/verkoper/relatie dient u deze informatie voorafgaand aan een eventuele bieding/opdracht te allen tijde aan ons te overhandigen. Indien eventuele partijen zich niet identificeren bij ons kantoor en/of dit weigeren, dan zijn eventuele boetes opgelegd door de Wwft voor rekening van die partij.

Waarom
Vanaf 2008 is de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) ingevoerd. Het doel is het voorkomen en bestrijden van het witwassen van geld en financieren van terrorisme, om de integriteit van de financiële markten te waarborgen. Witwassen houdt in dat illegaal verkregen vermogen legaal wordt gemaakt, zodat de herkomst niet langer zichtbaar is. Er is sprake van terrorismefinanciering als vermogen wordt gebruikt om terroristische activiteiten mogelijk te maken.

Natuurlijke personen
Natuurlijke personen moeten zich identificeren met een geldig paspoort/identiteitskaart of een geldig verblijfsdocument. Natuurlijke personen met de Nederlandse nationaliteit mogen zich ook met een rijbewijs identificeren. Dit dient bij ons op kantoor te gebeuren, zodat wij hiervan een foto en/of kopie kunnen maken voor ons dossier.

Rechtspersonen
Voor in Nederland gevestigde rechtspersonen geldt dat hun identiteit moet worden vastgesteld met behulp van een gewaarmerkt uittreksel uit het register van de Kamer van Koophandel of met een door een in Nederland gevestigde (kandidaat) notaris opgemaakte akte/verklaring.

Gegevens bewaren
Als kantoor zijn wij verplicht om de Wwft-gegevens te bewaren tot vijf jaar na het einde van de opdracht tot dienstverlening of het uitvoeren van een verleende dienst.

Voor de meest gestelde vragen inzake de Wwft kunt u ook kijken op de website van de FIU.

Wat kan Zinger Vastgoed voor u betekenen?

Contactgegevens

  Ik ga akkoord met het privacybeleid.

  Contactgegevens

  Telefoon +31 (0)593-333200

  WhatsApp +31 (0)6 1008 2353

  E-mail info@zingervastgoed.nl

  Adres

  Hoofdstraat 19B / 9431 AB / Westerbork

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.00  & 13.00 – 17.00

  Wilt u op een ander tijdstip?

  Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

  KvK nummer: 84163291

  Zinger vastgoed
  Zinger vastgoed5 dagen geleden
  𝗡𝗶𝗲𝘂𝘄! Leuke twee-onder-een-kapwoning in Westerbork! 🏡

  📍 Beukenlaan 32 - Westerbork
  Gebouwd in 1959, sinds 2020 gerenoveerd | woonoppervlakte ca. 94m² | perceeloppervlakte ca. 231m² | energielabel C | 3 slaapkamers | verwarming middels Remeha (2022) | 9 zonnepanelen | heerlijke tuin met een prettige avondzon in de overkapping

  ➡ Meer informatie: https://bit.ly/Beukenlaan-32
  ℹ Bezichtiging aanvragen? Stuur een mail naar info@zingervastgoed.nl.
  Zinger vastgoed

  Share This