Referenties

Wie goed doet…

Zinger Vastgoed heeft in de afgelopen jaren veel opdrachten mogen uitvoeren.

Hieronder is een aantal leuke, spontane referenties gepubliceerd van onze opdrachtgevers.

Geef ook uw mening over Zinger Vastgoed. Neem contact op of stuur uw referentie naar ons toe.

“Heel fijn dat je voor en met ons hebt rondgekeken voor een huurwoning in Westerbork. Wij zijn erg tevreden met het appartement dat je voor ons hebt gevonden!”

“Bij elk bezoek stond je paraat met een goed advies & service. In alle situaties bleef je in je geduld & klantgerichtheid sterk. Als makelaar een fijn mens, kom in de toekomst eens kijken hoe het huis is geworden. Bedankt!” – Aankoop Westerbork

“Super betrokken makelaar. Wij zijn erg tevreden zowel als aankoop en verkoop makelaar. Ga zo door Jan. Dank voor alles!!” – Verkopers, Westerbork.

“Voor Logidyn B.V. is binnen korte tijd na de opdracht verstrekking een goede huurder gevonden voor een bedrijfspand op het bedrijventerrein “De Noesten” in Westerbork. Inmiddels is de huurovereenkomst twee jaar van kracht en Logidyn B.V. meldt dat zijn ervaringen met de overeenkomst zeer positief zijn, waarbij Zinger Vastgoed “achter de schermen” optreedt als vraagbaak voor de opdrachtgever en op eigen initiatief brieven opstelt aangaande de toepassing van de indexclausule die onderdeel is van de overeenkomst. Bert Palthe van Logidyn B.V. meldt dat hij erg tevreden is met zijn relatie met Zinger Vastgoed en stelt de flexibiliteit, de resultaatgerichtheid en het zelfinitiatief van Zinger Vastgoed op prijs.”

Logidyn B.V.

“Zinger Vastgoed heeft voor HZ Betonboringen mogen bemiddelen inzake verhuur van een bedrijfspand op een industrieterrein in Hoogeveen. Henri Zeewuster, eigenaar van HZ Betonboringen, prijst de flexibiliteit en de nette afhandeling van Zinger Vastgoed tijdens het verhuurproces.”

“Behulpzaam en alles goed en snel geregeld!” – Huurder huurwoning.

“Je had veel geduld tijdens de verkoop van onze woning. Dit viel ons gelijk op, dit paste bij ons. Voor ons ben je geslaagd als makelaar in de praktijk. Je keek niet alleen naar het huis, maar vooral naar de mensen. Jan, hartelijk bedankt!” – Verkopers Veldkampen 3, Westerbork.

“Super geregeld allemaal! Bedankt! Erg blij met de plek die ik straks heb” – Huurder huurwoning.

Wat kan Zinger Vastgoed voor u betekenen?

Neem contact op

Ik ga akkoord met het privacybeleid.

Zinger Vastgoed

Telefoon +31 (0)6 1008 2353

WhatsApp +31 (0)6 1008 2353

E-mail info@zingervastgoed.nl

Adres

Bezoekadres: Oosteinde 8A / Westerbork

Postadres: Wilhelminastraat 8 / 9431 BB / Westerbork

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

Wilt u op een ander tijdstip?

Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

Share This