Verhuur

Van uw Bedrijfspand of Woning
Doet u met Zinger Vastgoed!
Het verhuren van een woning of bedrijfspand is net iets anders dan het verkopen van een object. Wel komen bij de verhuur van woningen of bedrijfspanden belangrijke aspecten, die u misschien niet kunt voorkomen.
Zinger Vastgoed gaat samen met u een traject opstarten om u optimaal te kunnen begeleiden in dit proces. Wij denken met u mee over de vraag welke woning of bedrijfspand het beste bij u past.
Zinger Vastgoed probeert met ervaring en kennis u op de juiste manier van dienst te kunnen zijn.
Verhuur
Een vrijblijvende huurwaardebepaling
Jan Zinger komt graag een keer bij u langs om de woning of het bedrijfspand te waarderen. Daarna zal met u een juiste verhuurprijs worden afgesproken. Het traject kan beginnen.
De presentatie van uw woning/bedrijfspand
Om uw woning of bedrijfspand optimaal te presenteren maken wij o.a. gebruik van onze professionele huisfotograaf (Noorthuis Vastgoedmedia), plattegronden, plaatsing op internet (Funda.nl, Huislijn.nl & Jaap.nl) en weergave op ons brede Social Media Netwerk (Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn).
De bezichtiging van uw woning/bedrijfspand
Een afspraak inplannen is geen probleem. Wij zijn zes dagen per week geopend, ook in de avonduren. Na iedere bezichtiging stellen wij u op de hoogte van de bevindingen van de kandidaat-huurder(s).
De onderhandelingen
Tijdens de onderhandeling voorziet Jan Zinger u van advies en terugkoppelingen. Wanneer de onderhandeling is afgerond, stellen wij voor u het huurcontract op.
De afhandeling
De ondertekening zal samen met de huurder plaatsvinden in de woning of het bedrijfspand. Tijdens deze ondertekening kunt u samen met de makelaar en de huurder de laatste puntjes doorlopen (inspectierapport). Na het zetten van de handtekening is uw woning of bedrijfspand succesvol verhuurd! Daarnaast kunt u kiezen voor onze dienst; vastgoedbeheer.

Wat kanย Zinger Vastgoed voor u betekenen?

Contactgegevens

  Ik ga akkoord met het privacybeleid.

  Contactgegevens

  Telefoon +31 (0)6 1008 2353

  WhatsApp +31 (0)6 1008 2353

  E-mail info@zingervastgoed.nl

  Adres

  Bezoekadres: Oosteinde 8A / Westerbork

  Postadres: Wilhelminastraat 8 / 9431 BB / Westerbork

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur

  Wilt u op een ander tijdstip?

  Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

  KvK nummer: 84163291

  Zinger vastgoed

  Voor woningen van dorp tot stad, van nieuwbouwprojecten tot bedrijfsonroerend goed, van villa tot penthouse. Voor ondernemers met vragen over bedrijfsonroerend goed. Voor woningzoekers die hun droom willen verwezenlijken... - Zinger Vastgoed
  Zinger vastgoed
  Zinger vastgoed
  Nog een paar uurtjes en dan zit 2021 er voor ons ook op ๐Ÿพ. We hebben wederom veel mensen blij mogen maken met de aan- of verkoop van hun woning ๐Ÿก. Wat geeft dat toch een prachtig gevoel! ๐Ÿ˜

  Namens Zinger Vastgoed wensen wij iedereen een fijne jaarwisseling en een gezond & gelukkig 2022! ๐ŸŽ†๐ŸŽ‡

  Zinger Vastgoed

  Het makelaarskantoor in de gemeente Midden Drenthe dat u graag helpt bij aankoop, verhuur, verkoop van bedrijfspanden of woningen. Kunnen wij eens een keertje koffie drinken?

  Social media

  Share This