Verhuur

Van uw Bedrijfspand of Woning
Doet u met Zinger Vastgoed!
Het verhuren van een woning of bedrijfspand is net iets anders dan het verkopen van een object. Wel komen bij de verhuur van woningen of bedrijfspanden belangrijke aspecten, die u misschien niet kunt voorkomen.
Zinger Vastgoed gaat samen met u een traject opstarten om u optimaal te kunnen begeleiden in dit proces. Wij denken met u mee over de vraag welke woning of bedrijfspand het beste bij u past.
Zinger Vastgoed probeert met ervaring en kennis u op de juiste manier van dienst te kunnen zijn.
Verhuur
Een vrijblijvende huurwaardebepaling
Jan Zinger komt graag een keer bij u langs om de woning of het bedrijfspand te waarderen. Daarna zal met u een juiste verhuurprijs worden afgesproken. Het traject kan beginnen.
De presentatie van uw woning/bedrijfspand
Om uw woning of bedrijfspand optimaal te presenteren maken wij o.a. gebruik van onze professionele huisfotograaf (Noorthuis Vastgoedmedia), plattegronden, plaatsing op internet (Funda.nl, Huislijn.nl & Jaap.nl) en weergave op ons brede Social Media Netwerk (Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn).
De bezichtiging van uw woning/bedrijfspand
Een afspraak inplannen is geen probleem. Wij zijn zes dagen per week geopend, ook in de avonduren. Na iedere bezichtiging stellen wij u op de hoogte van de bevindingen van de kandidaat-huurder(s).
De onderhandelingen
Tijdens de onderhandeling voorziet Jan Zinger u van advies en terugkoppelingen. Wanneer de onderhandeling is afgerond, stellen wij voor u het huurcontract op.
De afhandeling
De ondertekening zal samen met de huurder plaatsvinden in de woning of het bedrijfspand. Tijdens deze ondertekening kunt u samen met de makelaar en de huurder de laatste puntjes doorlopen (inspectierapport). Na het zetten van de handtekening is uw woning of bedrijfspand succesvol verhuurd! Daarnaast kunt u kiezen voor onze dienst; vastgoedbeheer.

Wat kanΒ Zinger Vastgoed voor u betekenen?

Contactgegevens

  Ik ga akkoord met het privacybeleid.

  Contactgegevens

  Telefoon +31 (0)6 1008 2353

  WhatsApp +31 (0)6 1008 2353

  E-mail info@zingervastgoed.nl

  Adres

  Hoofdstraat 19B / 9431 AB / Westerbork

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.00Β  & 13.00 – 17.00

  Wilt u op een ander tijdstip?

  Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

  KvK nummer: 84163291

  Zinger vastgoed
  Zinger vastgoed1 dag geleden
  π—ͺπ—Όπ—»π—Άπ—»π—΄π˜‡π—Όπ—²π—Έπ—²π—Ώπ˜€ 𝗢𝗻 π—ͺπ—²π˜€π˜π—²π—Ώπ—―π—Όπ—Ώπ—Έ 𝗲.𝗼. π—Όπ—½π—΄π—²π—Ήπ—²π˜! 🏑

  Komende week gaan wij een leuke twee-onder-een-kapwoning met vier slaapkamers in een kindvriendelijke woonwijk, nabij sportvelden & Multifunctionele Accommodatie aanmelden op Funda! Ben je benieuwd naar deze eengezinswoning met 9 zonnepanelen β˜€οΈ? Neem dan contact met ons op! ‡️

  πŸ“ž 06 - 100 82 353
  πŸ“§ info@zingervastgoed.nl
  πŸ’» www.zingervastgoed.nl

  Liever even langskomen op kantoor voor meer informatie? Wees welkom aan de Hoofdstraat 19b in Westerbork! πŸ˜„β˜‘οΈ

  Zinger Vastgoed

  Het makelaarskantoor in de gemeente Midden Drenthe dat u graag helpt bij aankoop, verhuur, verkoop van bedrijfspanden of woningen. Kunnen wij eens een keertje koffie drinken?

  Share This