Verkoop

Van uw Bedrijfspand of Woning
Doet u met Zinger Vastgoed!
Uw huis of bedrijfspand verkopen, is niet een dagelijkse bezigheid. Bij de verkoop van uw woning of bedrijfspand krijgt u te maken met allerlei vragen, zoals: “Hoe hoog moet de vraagprijs zijn?” en “Wanneer is mijn object verkoopklaar?”
Het is verstandig om bij deze belangrijke beslissing een verkoopmakelaar in de arm te nemen. Zinger Vastgoed kan voor u fungeren als verkoopmakelaar. De kracht die Zinger Vastgoed zo sterk mogelijk maakt, is een unieke combinatie tussen doeltreffende woningpresentatie en een groot netwerk in de wijde omgeving.
Wij komen graag een keer langs om kennis te maken met u en uw woning/bedrijfspand.
Verkoop en waardebepaling
Een vrijblijvende waardebepaling
Onze makelaar – Jan Zinger – biedt u graag na een persoonlijk bezoek, een reëel advies over de vraagprijs en een offerte aan. De keus is dan aan u.
De presentatie van uw woning
Om uw woning of bedrijfspand optimaal te presenteren maken wij o.a. gebruik van onze professionele huisfotograaf (Noorthuis Vastgoedmedia), plattegronden, plaatsing op internet (Funda.nl, Huislijn.nl & Jaap.nl) en weergave op ons brede Social Media Netwerk (Facebook, Twitter, Instagram en LinkedIn).
De bezichtiging van uw woning
Een afspraak inplannen is geen probleem. Wij zijn zes dagen per week geopend, ook in de avonduren. Na iedere bezichtiging stellen wij u op de hoogte van de bevindingen van de kandidaat-kopers.
De onderhandelingen
Tijdens de onderhandeling voorziet Jan Zinger u van advies en terugkoppelingen. Wanneer de onderhandeling is afgerond, stellen wij voor u de koopakte op.
De notaris en verdere (juridische) afhandelingen
Controle van de notariele stukken en aanwezigheid bij de taxatie, eindinspectie en transport van de documenten maken onderdeel uit van dit proces. Wij zullen altijd beschikbaar blijven voor uw vragen!

VRIJBLIJVENDE WAARDEBEPALING!

Wat kan Zinger Vastgoed voor u betekenen?

Neem contact op

Graag maakt een van de makelaars van Zinger Vastgoed kennis met u tijdens een persoonlijk gesprek. Vraag hier een gratis waardebepaling aan!


  Ik ga akkoord met het privacybeleid.

  Zinger Vastgoed

  Telefoon +31 (0)593-333200

  WhatsApp +31 (0)6 1008 2353

  E-mail info@zingervastgoed.nl

  Adres

  Hoofdstraat 19B / 9431 AB / Westerbork

  Openingstijden

  Maandag tot en met vrijdag van 09.00 – 12.00  & 13.00 – 17.00

  Wilt u op een ander tijdstip?

  Bel even, een passende afspraak is zo gemaakt!

  KvK nummer: 84163291

  Zinger Vastgoed

  Het makelaarskantoor in de gemeente Midden Drenthe dat u graag helpt bij aankoop, verhuur, verkoop van bedrijfspanden of woningen. Kunnen wij eens een keertje koffie drinken?

  Share This